Salta al contenuto principale
Passa alla visualizzazione normale.

Ricerca avanzata per:

Risultati della ricerca

  • 1. Electromobility in the food delivery sector (100%)

    1-set-2020 15.05.08

    sustainability Article Contribution to the Sustainability Challenges of the Food-Delivery Sector ... Vrontis 2 and Dario Siggia 1 1 Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University ... August 2020; Accepted: 27 August 2020; Published: 29 August 2020 Abstract: The food delivery sector is assuming increasing importance in the distribution of food products and meals ... the electro-mobility, in the food delivery sector and what obstacles to dissemination can be seen

  • 2. Food international (79%)

    18-mar-2014 11.50.57

    Food international cibo, semiotica, cinema, blog, blog culinari, web 2.0, Cultural Studies, Semio 2014, Studi Culturali, Sofia, Food and the Internet, 12th World Congress of Semiotics, Ethnological Food Research Conference, Bulgaria, Polonia, David Lebovitz, SIEF, Francesco Mangiapane, Łódź, Food ... Lebovitz alla SIEF 20th International Ethnological Food Research Conference, quest'anno dedicata al tema "Food and the Internet". Maggiori info qui: http://www.20foodconference.uni.lodz.pl

  • 3. The Preschool-FLAT (Food Literacy Assessment Tool) (59%)

    21-lug-2023 11.25.29

    The Preschool-FLAT (Food Literacy Assessment Tool) articolo, notizia, unipa Development The preschool-FLAT (Food Literacy Assessment Tool) was developed in 2020 by a multidisciplinary team ... at: evaluating food literacy; building food knowledge and skills; shaping a correct food and nutrition ... aspects of food, diet and nutrition: weight status/food, weight status/health (Module 1); food quality or quantity/health (Module 2); food/environment (organic foods/meals, fresh foods, seasonality

  • 4. Palermo Street Food Fest (56%)

    19-ott-2017 9.50.00

    Palermo Street Food Fest unipa, darch, architettura, food, fest Presentazione Workshop 02 Marzo 2017 9:30 Diaprtimento di Architettura Aula Magna Margherita De Simone Viale delle Scienze, edificio 14, Palermo Locandina SERGIO MOGAVERO Presentazione Workshop 02 Marzo 2017 9:30 Diaprtimento di Architettura Aula Magna Margherita De Simone Viale delle Scienze, edificio 14, Palermo Locandina /sites/portale/_categories/notizia/bacheca/

  • 5. Verifica dei requisiti curriculari e della personale preparazione del CLM MEDITERRANEAN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LM-70) (53%)

    8-set-2021 8.31.21

    Verifica dei requisiti curriculari e della personale preparazione del CLM MEDITERRANEAN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LM-70) verifica,requisiti,Mediterranean food science and technology, Si comunica che il 17/09/2021 alle ore 15:00 si svolgerà la prova di verifica dei requisiti curriculari e della personale preparazione del CLM MEDITERRANEAN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LM-70), tramite la piattaforma Teams. LINK MARIO MINACAPILLI /sites/portale/_categories/notizia/bacheca/

  • 6. Mostra Cibo e Identità locale - Food Design per la valorizzazione della Fava Cottoia di Modica (48%)

    11-nov-2016 13.07.06

    Mostra Cibo e Identità locale - Food Design per la valorizzazione della Fava Cottoia di Modica Darch, unipa, mostra, cibo, food, design, architettura 13 novembre - 20 Novembre 2016 Polo Museo regionale d’Arte Moderna e Contemporanea di Palermo Palazzo Belmonte Riso – Via Vittorio Emanuele 365 Comunicato Locandina SERGIO MOGAVERO 13 novembre - 20 Novembre 2016 Polo Museo regionale d’Arte Moderna e Contemporanea di Palermo Palazzo Belmonte Riso – Via Vittorio Emanuele 365 Comunicato Locandina

  • 7. Tavola rotonda/Mostra CIBO E INDENTITÀ LOCALE FOOD DESIGN PER LA VALORIZZAZIONE DELLA FAVA COTTOIA DI MODICA a cura di Anna Catania (47%)

    20-gen-2017 8.42.47

    Tavola rotonda/Mostra CIBO E INDENTITÀ LOCALE FOOD DESIGN PER LA VALORIZZAZIONE DELLA FAVA COTTOIA DI MODICA a cura di Anna Catania unipa, darch, mostra, tavola rotonda, anna catania, cibo, food, Comunicato Locandina Brochure SERGIO MOGAVERO Comunicato Locandina Brochure /sites/portale/_categories/notizia/primo_piano/

  • 8. SAE_Electric mobility (46%)

    23-gen-2020 9.14.36

    short food supply chain This paper is the first study to explore the intention of entrepreneurs operating in the Short Food Supply Chain to adopt electric mobility inside their business. For this purpose ... literature and provide interesting insights for Short Food Supply Chain entrepreneurs and policy makers, paving the way for future research into this topic. Keywords: local food supply chain; electric ... , Q18 * Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Viale delle

  • 9. Bando Elezioni Studenti 2022-2024-Elettorato Attivo-FST (43%)

    6-dic-2022 9.47.06

    Elezione Rappresentanti degli Studenti nei Corsi di Studio - 2022 Dipartimento Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali - Elettorato ATTIVO (ultimo aggiorn. 02/12/2022) Consiglio di Interclasse Food ... ) - Corso di Studio: LM-70 Mediterranean Food Science and Technology (Cod. 2238) Codici Corsi ... - 7 marzo 2022 Dipartimento Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali - Elettorato ATTIVO (ultimo aggiorn. 03/02/2022) Consiglio di Interclasse Food Science and Technology 1/22 0702096 2147 - SCIENZE

  • 10. COMUNICATO-r (38%)

    27-set-2016 11.29.28

    Cibo e identità locale. Food design per la valorizzazione della Fava Cottoia di Modica a cura ... da Anna Catania per il Dipartimento di Architettura di Palermo, in collaborazione con la Camera ... Packaging, Giannone marmi, Confraternita della Fava Cottoia di Modica, Slow Food per la Biodiversità ... e sarà articolato in tre momenti: la tavola rotonda, Cibo e identità locale. Food ... della mostra, Cibo e identità locale. Food design per la valorizzazione della fava cottoia di Modica

  • 11. 2022-03-07 SAAF Elettorato ATTIVO elezioni Rappresentanti studenti -FST (38%)

    4-feb-2022 3.21.10

    Elezione Rappresentanti degli studenti nei Corsi di Studio - 7 marzo 2022 Dipartimento Scienze ... di Interclasse Food Science and Technology (FST) Corso di Studio: L-26 Scienze e Tecnologie Agroalimentari (Cod. 2147) Corso di Studio: LM-70 Mediterranean Food Science and Technology (Cod. 2238) Codici Corsi ... studenti nei Corsi di Studio - 7 marzo 2022 Dipartimento Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali - Elettorato ATTIVO (ultimo aggiorn. 03/02/2022) Consiglio di Interclasse Food Science and Technology

  • 12. Dottorandi e Dottori di ricerca (36%)

    15-dic-2023 12.52.05

    . A. Todaro Research Interests: Post-harvest fruit physiology; Food quality and safety; Mediterranean ... microbiology; Food safety Claudio MIRABELLA Tutor: Prof.ssa V. Borsellino Co-Tutor: Prof. A. Galati, Prof ... Assessment; Distribution of value along agri-food supply chain and value chain strategies; Undeclared work, forced labour and gangmaster system in agri-food production. Francesco SGADARI Tutor: Prof ... . Francesca Co-Tutor: Prof. R. Di Lorenzo Research Interests: Food and Wine Microbiology; Fruticulture

  • 13. PhD students (36%)

    19-dic-2023 9.54.44

    physiology; Food quality and safety; Mediterranean species with high nutraceutical interest. Giuseppe ... -harvest fruit physiology; Agricultural microbiology; Food safety Claudio MIRABELLA Tutor: Prof.ssa ... decent work in rural economies; Social Life Cycle Assessment; Distribution of value along agri-food ... in agri-food production. Francesco SGADARI Tutor: Prof. R. Schicchi Co-Tutor: Prof. M. Bruno Research ... Interests: Food and Wine Microbiology; Fruticulture; Agricultural Economics Francesco ZANNA Tutor: Prof

  • 14. Safe Food Advocacy Europe - EU affairs & Communication Intern (36%)

    1-feb-2021 12.45.09

    Safe Food Advocacy Europe - EU affairs & Communication Intern dems, news, unipa Safe Food Advocacy Europe - SAFE is a non-profit independent organization based in Brussels, which strives to ensure that consumers' health and concerns stay at the core of EU food legislation. SAFE strengthens ... SALVATORE LORITO Safe Food Advocacy Europe - SAFE is a non-profit independent organization based in Brussels, which strives to ensure that consumers' health and concerns stay at the core of EU food

  • 15. attività in programma (35%)

    12-lug-2016 11.18.53

    food complessità food, studio, ricerca, complessità Studio di metodi innovativi di estrazione di componenti bioattivi da scarti agro-alimentari. Impiego di sostanze bioattive al fine di migliorare le caratteristiche di prodotti alimentari. Utilizzo di mild-technologies per mantenere inalterate le caratteristiche iniziali di prodotti trasformati. attività in programma ALDO TODARO /sites/portale/persone/docenti/t/aldo.todaro/.content/immagini/food-complex3.jpg?__scale=h:540,w:700 /sites/portale

  • 16. FAM .r (35%)

    27-set-2016 11.29.21

    CIBO E IDENTITA’ LOCALE Food design per la FOOD DESIGN PER LA FOOD DESIGN PER LA VALORIZZAZIONE ... , cottoia di Modica Dipartimento di Architettura, Scuola Politecnica di Palermo. Le sezioni della mostra saranno dedicate: A cura di Anna Catania, Dipartimento di Carmelo Arezzo Architettura di Palermo ... . Food design per la Agli utensili per decorticare la fava cottoia Evento promosso e organizzato ... Modica,per gustare in modo nuovo i nuovi Dipartimento di Architettura, Palermo prodotti alimentari

  • 17. brochure_STAM_def (34%)

    29-set-2021 11.20.53

    2238 - MEDITERRANEAN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 20216 AGROINDUSTRY SUSTAINABLE SYSTEMS AND ... , precision farming, agri-food plants, real time monitoring and control systems, risk assessment for agricultural and agro-food industry operators. FOOD PRODUCTION AND AGRO-INDUSTRIAL PLANTS (Modulo) 6 ... 20213 ANIMAL FOOD AND FISHERIES C.I. 9 CFU Antonino Di Grigoli Associate ... products. 20212 ANIMAL FOOD QUALITY (Modulo) 3 CFU Concetta Maria Messina She teach

  • 18. Dottorandi e Dottori di ricerca (32%)

    14-nov-2022 12.36.38

    Location Department of Agricultural, Food, and Forest Sciences (SAAF), Viale delle Scienze, Building 4 ... in Firm and Quality for the Agricultural and Food System – curriculum Management of Agri-zootechnical ... ://orcid.org/0000-0003-1349-4882 Location Department of Agricultural, Food, and Forest Sciences (SAAF), Viale ... di Palermo, Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences From June 2019 to December 2019 ... : Master's Degree in Food Science and Technology (LM-70) Expertise Nucleic acid extraction; PCR, LAMP methods

  • 19. TAVOLA ROTONDA-MOSTRA-r (32%)

    27-set-2016 11.29.11

    Tavola rotonda/Mostra CIBO E INDENTITÀ LOCALE FOOD DESIGN PER LA VALORIZZAZIONE DELLA FAVA COTTOIA ... Venerdì 07 Ottobre 2016 ore 14:30 La tavola rotonda, Cibo e identità locale. Food ... Scuola Politecnica, Palermo Andrea Sciascia Direttore Dipartimento di Architettura, Palermo Vincenzo ... Cottoia di Modica Anna Catania Dipartimento di Architettura, Palermo TAVOLA ROTONDA modera Giovanna ... Direttore Scia Packaging Sergio Messina Direttore generale Joeplast Dario Russo Dipartimento

  • 20. Di Stefano Vita CV (32%)

    28-nov-2023 14.43.24

    , 11 October 1966 Education and career path: Associate Professor of Food Chemistry, Department ... : Researcher in Food Chemistry at the University of Palermo. 1996: Ph.D. in Pharmaceutical Chemistry ... =6603809567. Her main research activity focuses on food chemistry. The research activity of Dr. Vita ... on food safety, the determination of the levels of contaminants (mycotoxins, phthalates, etc.,) in food matrices, qualification-quantification and traceability through a metabolomic approach of raw