Salta al contenuto principale
Passa alla visualizzazione normale.

CARLA BUZZANCA

Pubblicazioni

Data Titolo Tipologia Scheda
2025 Moringa oleifera Extracts as Strategic Phyto-Therapy for Alzheimer's Disease Articolo in rivista Vai
2025 Exploring the Potential of Carob (Ceratonia siliqua L.) in Functional Food Production Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2024 A systematic review on Cynara cardunculus L.: bioactive compounds, nutritional properties and food-industry applications of a sustainable food Review essay (rassegna critica) Vai
2024 Fruit Juices as Alternative to Dairy Products for Probiotics’ Intake Review essay (rassegna critica) Vai
2024 Improvement of Antioxidant Activity and Sensory Properties of Functional Cookies by Fortification with Ultrasound-Assisted Hot-Air-Drying Blackberry Powders Articolo in rivista Vai
2024 Comprehensive analysis of Moringa oleifera leaves’ antioxidant properties in ovine cheese Articolo in rivista Vai
2024 Aggiunta di Moringa oleifera in polvere per la funzionalizzazione di un formaggio ovino a pasta pressata Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2024 Analysis of the amino acid profile of red and white graphs winery by-products from western Sicily Articolo in rivista Vai
2024 Exploring the Addition of Mango Peel in Functional Semolina Sourdough Bread Production for Sustainable Bio-Reuse Articolo in rivista Vai
2024 Quality characteristics of cereal-based foods enriched with different degree of polymerization inulin: A review Articolo in rivista Vai
2024 Alimenti arricchiti: caratterizzazione chimica di formaggio ovino a pasta pressata addizionato con diverse percentuali di polvere di Moringa oleifera Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2023 Caratterizzazione qualitativa e nutrizionale di spaghetti integrali arricchiti con farine di lenticchie Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2023 Functional End-Use of Hemp Seed Waste: Technological, Qualitative, Nutritional, and Sensorial Characterization of Fortified Bread Articolo in rivista Vai
2023 Chemical composition and anti-radical properties of coffee cherry cultivated in Mediterranean climate Articolo in rivista Vai
2023 A Functional End-Use of Avocado (cv. Hass) Waste through Traditional Semolina Sourdough Bread Production Articolo in rivista Vai
2023 Green coffee, bioactive compounds’ analysis of experimental cultivation in Sicily: a new frontier in the Sicilian food sector Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2023 Integration of pomace and grape seeds in feed of broiler chickens: effect on the chemical characteristics of the meat Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2023 BROILER CHICKENS AND THEIR HEALTH STATUS IN FARM: WINE WASTE, AN ADDED VALUE ON FEEDING Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Vai
2023 Hemp flour, from waste to nutritional and nutraceuticals reuse Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2023 AVOCADO PEELS AND SEEDS FROM HASS VARIETIES: FROM INDUSTRIAL BY-PRODUCTS TO CIRCULAR REUSE Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2023 Hemp Flour Particle Size Affects the Quality and Nutritional Profile of the Enriched Functional Pasta Articolo in rivista Vai
2022 Polyphenol Characterization and Antioxidant Activity of Grape Seeds and Skins from Sicily: A Preliminary Study Articolo in rivista Vai
2022 Rheological and nutritional profile of spaghetti and bread fortified with hemp flours Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Vai
2021 Fatty acids and triacylglycerols profiles from sicilian (Cold pressed vs. soxhlet) grape seed oils Articolo in rivista Vai