Curriculum e ricerca
Contatti
Insegnamenti
| Anno accademico | Codice della materia | Nome della materia | CFU | Corso di studi |
|---|---|---|---|---|
| 2025/2026 | 19156 | LABORATORIO DI ANALISI SENSORIALE | 3 | VITICOLTURA ED ENOLOGIA |
Pubblicazioni
| Data | Titolo | Tipologia | Scheda |
|---|---|---|---|
| 2023 | The effect of prolonged (150 days) post-fermentative maceration in steel tanks and oak barrels on Cabernet Sauvignon wine quality: mathematical modelization of the phenolic compounds’ behaviour | Articolo in rivista | Vai |
| 2021 | Use of Kluyveromyces marxianus to Increase Free Monoterpenes and Aliphatic Esters in White Wines | Articolo in rivista | Vai |
| 2019 | Direct-acting antivirals after successful treatment of early hepatocellular carcinoma improve survival in HCV-cirrhotic patients | Articolo in rivista | Vai |
| 2019 | FACTORS AFFECTING THE SPECTROPHOTOMETRIC QUANTIFICATION OF FLAVONOIDS IN WINE | Articolo in rivista | Vai |
| 2018 | Uso in cantina di Starmerella bacillaris (sin. Candida zemplinina) per la produzione di vini rossi con meno alcol e più glicerolo | Proceedings | Vai |
