2025 |
Milk Performance and Grazing Behaviour of Cinisara Cows Supplemented with Low- and High-Polyphenols Faba Bean Varieties |
Articolo in rivista |
Go to |
2024 |
Mixtures of Forage Species as Pasture for Dairy Ewes in a Mediterranean Environment |
Articolo in rivista |
Go to |
2024 |
Traits of Mortadella from Meat of Different Commercial Categories of Indigenous Dairy Cattle |
Articolo in rivista |
Go to |
2024 |
Cladodes of Opuntia ficus-indica (L.) as source of bioactive compounds in dairy products |
Articolo in rivista |
Go to |
2023 |
Effects of grazing two mixtures of forage species on ewes milk production under climate change condition |
Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista |
Go to |
2023 |
Effect of the inclusion of Opuntia ficus-indica cladodes in the feeding of Cinisara cows on Caciocavallo Palermitano cheese produced in summer |
Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista |
Go to |
2023 |
I polifenoli del foraggio di sulla per il miglioramento del benessere degli animali da latte e della qualità dei formaggi (DISOLASULLA) |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Go to |
2023 |
L’acido alfa-linolenico nei formaggi, potenziale biomarcatore dell’alimentazione con erba verde. I consumatori considerano qualitativamente migliori i prodotti lattiero caseari ottenuti da animali alimentati al pascolo, diventa quindi importante distinguerli |
Articolo in rivista |
Go to |
2023 |
L'acido α-linolenico come biomarcatore della dieta a base di foraggio verde nei formaggi ovini |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Go to |
2023 |
Dehydration preserves the ability of tanniferous sulla forage (Sulla coronaria (L.) Medik.) to improve nutritional, microbial and sensory traits of sheep
cheese |
Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista |
Go to |
2022 |
Feeding Dairy Ewes with Fresh or Dehydrated Sulla (Sulla coronarium L.) Forage. 2. Effects on Cheese Enrichment in Bioactive Molecules |
Articolo in rivista |
Go to |